ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΕΝΙΑΙΑ 

3.10.24

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΕ

Ø  Για να επιβάλουμε με το δίκιο και τη μαζικότητα μας ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ τα θέματα που θα συζητηθούν, που δεν μπορεί να είναι άλλα πέρα από τον Κανονισμό Εργασίας και την τακτική του Συλλόγου απέναντι στην επίθεση της τράπεζας, το σχέδιο της επιχειρησιακής σύμβασης που λήγει το Μάρτη του 2025, το ΠΩΣ θα αντιμετωπιστεί η δύσκολη καθημερινότητα ιδίως στα καταστήματα.

Ø  Για να αποφασίσουμε συλλογικά, και όχι δι’ αντιπροσώπων, τις μορφές πάλης που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην πάλη και τη διεκδίκηση για καλύτερους μισθούς, καλύτερους όρους εργασίας.

Ø  Για να οργανώσουμε την επιτυχία της Πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της 20 Νοέμβρη, αποφασίζοντας το διεκδικητικό μας πλαίσιο που θα αγκαλιάσει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην ΕΤΕ ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, μετατρέποντας την απεργία σε πραγματικό όπλο απέναντι στην ολοένα και πιο εχθρική εργοδοσία.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία ΤΩΡΑ στην Εκλογοαπολογιστική Γενική μας Συνέλευση όλα όσα συζητάμε καθημερινά με τους συναδέλφους μας, όλη την πίεση για την απαράδεκτη στοχοθεσία, την οργή και την αγανάκτηση που νιώθουμε εξαιτίας της πολιτικής της Διοίκησης ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ σε ΔΥΝΑΜΗ.

Σας καλούμε να ενισχύσετε την ΕΝΙΑΙΑ τόσο στη Γενική Συνέλευση της 19 Οκτώβρη όσο και στις εκλογές του ΣΥΕΤΕ μέσα στο Νοέμβρη.

Να δυναμώσετε την ΕΝΙΑΙΑ, την παράταξη που όχι μόνο ενημερώνει και αποκαλύπτει όσα σχεδιάζονται εναντίον μας, αλλά κυρίως ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ τους αγώνες που χρειάζονται σήμερα για καλύτερους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις για όλους, αξιοπρεπείς όρους εργασίας.

Σε συντονισμό με τους υπόλοιπους κλάδους, οργανώνουμε την επιτυχία της Πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της 20 Νοέμβρη.

τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973419392, 6951845378

www.eniaiaete.blogspot.com