ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ

 ΕΝΙΑΙΑ


  

Συνάδελφοι, 

Μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι αποφάσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη, κόντρα στις επιδιώξεις εργοδοτών και Κυβέρνησης που βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ζωές μας. Καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι οι εργασιακοί χώροι που συζητούν τρόπους για να έχουμε μια πραγματικά πετυχημένη απεργία. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! 

Την Τετάρτη απεργούμε γιατί ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια σε όλα τα βασικά είδη, στα τρόφιμα, την ενέργεια, τα νοίκια. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10% - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΡΙΕΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ!

Την Τετάρτη απεργούμε γιατί ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΙΚΥ, ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ κλπ)

Την Τετάρτη απεργούμε γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΓΚΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Με την απόφαση που πήρε πλέον και ο ΣΥΕΤΕ για την απεργία στις 28 Φλεβάρη οι εργαζόμενοι της ΕΤΕ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους χιλιάδες εργαζόμενους από κλάδους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που θα απεργήσουν για αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις για όλους, δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια. 

Στην απεργία μπορούν να πάρουν μέρος ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ που έχουν άμεσο εργοδότη την ΕΤΕ, όπως επίσης και ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ που δουλεύουν στις περιοχές που τα Εργατικά Κέντρα έχουν πάρει απόφαση.

Παρακάτω παραθέτουμε τα Εργατικά Κέντρα που έχουν πάρει αγωνιστικές απεργιακές αποφάσεις για τις 28 Φλεβάρη:

Αγρινίου, Αθήνας, Αμαλιάδας, Άρτας, Βόλου, Βόρειου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Έβρου, Πανεργατικό Έδεσσας - Αλμωπίας, Ελασσόνας, Εύβοιας, Ζακύνθου, Ημαθίας "Γιώργος Βουτυράς", Θεσπρωτίας, Θήβας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κιάτου, Κομοτηνής, Κορίνθου, Λακωνίας, Λαμίας, Λάρισας, Λαυρίου - Αν. Αττικής, Λευκάδας – Βόνιτσας, Λιβαδειάς, Ορεστιάδας, Παλλεσβιακό, Πάτρας, Πειραιά, Σαλαμίνας, Σάμου, Τρικάλων, Φωκίδας.

 

Καλούμε ΟΛΕΣ τις ΕΑΚ των καταστημάτων και των υπηρεσιών τις τράπεζες, όλους τους συναδέλφους στο Δίκτυο και τη Διοίκηση, αυτές τις 2 μέρες που απομένουν μέχρι την απεργία να συνεδριάσουν, να κάνουν Γενικές Συνελεύσεις, να συζητήσουν και να οργανώσουν την επιτυχία της απεργίας.

 

ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΤΗΛΕΡΓΑΣΤΕΙ!

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ:

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΣΤΙΣ 10.30πμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.